Meistä

Tervetuloa Safkaamoon. Mahtavaa että olet täällä! 

Me ollaan Aino ja Johanna ja perustettiin Safkaamo kohtaamispaikaksi kaikille paremmasta syömisestä kiinnostuneille. Meille parempi syöminen tarkoittaa sekä hyvän makuista että hyvän omantunnon ruokaa. Jaamme reseptejä niin övereihin herkkuihin kuin terveellisiin salaatteihinkin, otamme selvää ruokaan ja ravitsemukseen liittyvistä puheenaiheista, opettelemme uusia kokkaustaitoja sekä arkea helpottavia niksejä ja tapaamme kiinnostavia tyyppejä. 

Tavoitteemme on tehdä ruuanlaitosta ja syömisestä meille kaikille helpompaa, hauskempaa ja huolettomampaa – ja siinä sivussa koota yhteen ruoka-alan vaikuttajat, ammattilaiset ja innokkaat kotikokit. Toiveemme on, että Safkaamosta muodostuu jokaisen ruokaharrastajan ykköskohde.

Tervetuloa siis mukaan kokkaamaan ilman hikikarpaloita, tekemään juuri sinulle sopivia ruokavalintoja sekä ennen kaikkea nauttimaan maukkaasta ruuasta, hyvästä juomasta ja loistavasta seurasta!

Ps. Olisi mahtavaa myös kuulla enemmän sinusta ja toiveistasi Safkaamon sisältöjen suhteen. Ota siis ihmeessä yhteyttä ja kerro meille oma ruokatarinasi!

Tavoitat meidät osoitteesta hello@safkaamo.fi sekä Instagramista ja Facebookista.